top of page

FAQ

 • Er det CE godkendt ?
  Ja Alle komponenter og materialer der bruges i fremstilling af vores dragter overholder CE sikkerheds krav og bliver mærket i vores færdig produkter. Blandt noget af vores materialer kommer fra et schweiziske tekstilproducent Schoeller Textil AG, som har over 150 års erfaring i brachen og er specialiseret i produktion af innovative tekstiler samt udvikling af tekstilteknologier verden over. Vi følger den internationale ralation EN 13595 af 11-11-2002 som må benyttes til 31-3-2023 ATT: vi gør opmærksom på at der i april 2020 er offentliggjort der kommer nye regler med mærkning af mc udstyr der skal være på plads senest 2023 vi går fra inder sikkerhed suit spec ce 1621-1 / 1621-2 til nye mærkning der hedder AAA - AA - A - B - C vi arbejder selvfølgelig på sagen. Vi gør opmerksom på at se styrrelsen har trukket denne tilbage!.
 • Hvad er jeres leveringstid ?
  Omkring 15 arbejdsdage. Når en bestilling lander hos os går vi straks igang. Vi prøver så vidt muligt at yde hurtigere levering samtidige med at kun produkter i perfektion bliver sendt og ikke før.
 • Kan jeg selv tag målene ?
  Som udgangspunkt ' Nej ' Da vi tidligere har erfaret mange dårlige resultater ved dette, har vi fravalgt muligheden. For at opnå det perfekt pasform anbefaler vi at de 42 måltagninger bliver taget af os selv. Hvis dette ikke er muligt kan der findes en løsning ved at tag kontakt til os.
 • Kan der fjernes yder sikkerhed ?
  Ja Der tages gerne imod specielle ønsker. Hvor blandt et af dem kunne være at fjerne yder sikkerheds komponenter, for et mere diskret dragt ved brug til fx. Touring eller Chopper osv. Kontakt os for mere info.
 • Er der forskel på dragter til mænd og kvinder ?
  Ja Da vi tegner og fremstiller alle dragter fra bunden er der markant forskel på om dragten er udviklet til et specifikt køn.
 • Hvordan vedligholder jeg det ?
  Et af vores mål er at vores produkter opretholder sit bedste selv efter mange års brug, og derfor har vi lavet et specielt guide til netop dette så dit udstyr altid holder sit top form. Vi er netop igang med at forme en vedlighold guide som snart kommer op. Kontakt os hvis der skulle opstå nogle spørgsmål.
bottom of page